Hoe komt u in aanmerking ??  

Als klant bent u bij ons van harte welkom ,ook al hebben wij soms even een wachtlijst.

Voor aanmelding stuurt u een mail naar : (algemene mailbox) dierenvoedselbankdbd@gmail.com of mootje.dvbdbd@gmail.com (secretariaat)

De volgende gegevens van u dienen in de mail te staan, of te worden bijgevoegd om u snel te kunnen helpen.

1. In de mail legt u uit wat uw gezinssituatie is. (bijvoorbeeld ik ben een gezin met 4 personen en we hebben 3 huisdieren) 

2. Wat voor huisdier(en) heeft u ? En kan deze tegen alle nat en droog voer mits voorradig????

3. U kunt een budgetplan overleggen. Heeft u geen budgetplan ? Weet dan dat uw (schuld)hulpverlener/ bewindvoerder verplicht is dit elke maand met u te overleggen. Liefst ontvangen wij de aanvraag via uw hulpverlener, en niet van u zelf.

Wij accepteren GEEN papieren van de gewone voedselbank aanvragen !!!!!!!!!!!!!!

4. Vanaf de datum van aanmelding komen er geen nieuwe huisdieren bij. En u heeft ook geen zwanger huisdier.

5. Ophaaldagen staan vermeld op onze facebookgroepen St.Dierenvoedselbank DBD. Als u voor hulp bent toegelaten, Moet u onder dit bericht vermelden of u komt. Zodat wij de spullen voor u kunnen klaar zetten. Meld u zich niet aan ?  En komt u toch ? Dan moeten wij u helaas teleurstellen daar wij geen extra pakketten klaar zetten. Houd facebook dus goed in de gaten. U kunt zich aanmelden tot de aanmeld datum die erbij staat vermeld. Heeft u geen facebook ? Stuur dan een mailtje naar ons als u zich wil aanmelden voor een dierenvoedselpakket. De uitdeel is veelal de laatste woensdag, donderdag of vrijdag van de maand. Zorg dus als u geen facebook heeft ? Dat we voor de laatste dinsdag van de maand voor 12 uur een mailtje van u hebben dat u graag weer een dierenvoedselpakket wilt ontvangen.

6. Wij geven elke maand mits voorradig voor 2 weken voer mee ,de overige 2 weken van de maand dient u zelf te zorgen voor het dierenvoer .

7. Wij zijn afhankelijk van wat wij binnen krijgen. Van zowel particulieren als bedrijven om u te kunnen helpen.

8. Communicatie geschied per email met onze cliënten, en niet per telefoon. Zo heeft u ons antwoord dus ook altijd zwart op wit in uw mail staan.

9. Bij uw eerste ophaaldag vragen wij u een formulier te tekenen waar een deel van onze regels op staan vermeld. En waar ook op wordt vermeld dat u toestemming geeft voor een  huisbezoek. (wij maken hier geen afspraak voor ) Verder geeft u met dit formulier aan dat u elke maand een foto plaatst op facebook van het aan u aangeboden ondersteunende dierenvoedselpakket.

10. U bent geen lid van een andere dierenvoedselbank , en u ontvangt ook geen pakket van een andere dierenvoedselbank

11. Uw gegevens zijn bij ons veilig en worden onder geen beding aan derden verstrekt. Zij dienen alleen ter inzage om vast te kunnen stellen of u in aanmerking komt. Waarna deze worden vernietigd.

12. Onze inkomstengrens is €60,00 voor een alleenstaande , per kind tot en met 15 jr €30,00 extra bijtelling. Vervoerskosten rekenen wij mee als inkomen bij het weekgeld. Een echtpaar €90,00 + evt €30,00 per kind tot en met 15jr. Alle bedragen eerder genoemd bij punt 12 zijn per week.

13. Wij helpen maximaal 2 jaar uw huisdier(en), waarna we de mensen op onze wachtlijst ook een kans geven.